Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!Ναι μωρή Ελλάδαρα!Τρέλανέ μας!

Και να μην υπήρχες έπρεπε να σε είχαμε ανακαλύψει!(Δεν έχω πολύ χρόνο αλλά για κάτι τέτοια πρέπει να κάνω έστω ένα copy-paste)

“Έκαναν φτερά” τα στοιχεία για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

 Απίστευτο και όμως αληθινό! Τα πειστήρια για τις παράνομες δοσοληψίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ χάθηκαν με έναν άκρως περίεργο τρόπο από τα γραφεία που είχαν παραχωρηθεί στις επιθεωρήτριες Δημόσιας Διοίκησης που διερευνούσαν την εν λόγω υπόθεση.


 
Οι δύο συνεργάτιδες του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ.Λέανδρου Ρακιντζή είχαν εγκατασταθεί σε κτίριο της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρελάμβαναν τιμολόγια που αφορούσαν πληρωμές της ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ. Τα τιμολόγια τα μετέφεραν σε άλλο χώρο, όπου και τα έβγαζαν φωτοτυπίες, όμως όταν το απόγευμα της Τρίτης θέλησαν να συγκεντρώσουν όλη τη δουλειά που είχαν κάνει, οι δύο κυρίες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσαν πως τα φωτοαντίγραφα, αλλά και προσωπικά τους έγγραφα είχαν εξαφανιστεί.

Η μία από τις δύο επιθεωρήτριες μετέβη στο αστυνομικό τμήμα στη Ομόνοια και κατήγγειλε το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» έκανε λόγο για προβοκάτσια και τόνισε: «Δεν φοβόμαστε και δεν ανησυχούμε για την έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή» και κάλεσε την κυρία που καταγγέλλει ότι χάθηκαν τα πειστήρια να εμφανιστεί στα γραφεία του συνδικάτου, έτσι ώστε να της δοθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Οι χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είπε πως είναι νόμιμες, ενώ η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για σοβαρό επεισόδιο, τονίζοντας πως διεξάγει έρευνα στα γραφεία της επιχείρησης, από όπου λέγεται πως «έκαναν φτερά» τα πειστήρια για τις παράνομες δοσοληψίες.

Το περιστατικό ωστόσο δεν φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο την έρευνα του κ. Λέανδρου Ρακιντζή, σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ, καθώς είναι εύκολο όπως λένε να βρεθούν τα πρωτότυπα των φωτοαντιγράφων που εκλάπησαν.

Ο γενικός επιθεωρητής Δημοσίας Διοίκησης ζήτησε παράταση του χρόνου παράδοσης της έκθεσης, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα νέα στοιχεία, που αφορούν στις παράνομες δοσοληψίες του συνδικάτου.

NAI ΛΕΜΕ!ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!