Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Aπίστευτο μέρος το Άνω Κεράσοβο...

...και το Κάτω εννοείται...

Λοιπόν κάτι καλό που φέρνει ο Καλλικράτης είναι ότι όλοι εμείς οι πιο αστικοποιημένοι θα μπορέσουμε να νιώσουμε κοντά σε μέρη που τύφλα να' χει μπροστά τους το Πήλιο...
Ο Αλητάρχης ήταν χτες στο Άνω Κεράσοβο για τη Γιορτή Κάστανου που διοργανώθηκε φέτος για δεύτερη φορά και...έπαθε πλάκα. Ζήτημα αν είχα πάει άλλες δυο φορές στην περιοχή(αφού πηγαίνοντας με έπιασε ανησυχία μήπως χάθηκα, αλλά γυρνώντας ήμουν ψιλοντίρλα οπότε το άγχος είχε πάει περίπατο...)και δε θυμόταν την απίστευτη διαδρομή, το πόσο "φέτα" φαίνονται από κάτω τρεις πολιτείες,το εκπληκτικό δάσος στην έξοδο του χωριού και άλλα πολλά.
Ζεστός κόσμος,πολύς χορός και μια μοναδική συνεύρεση κατοίκων Αγρινίου και Μεσολογγίου σε...ουδέτερο περιβάλλον.Είχε και προεκλογικό χρώμα βέβαια αλλά και πολλά νιάτα.Εξ ίσου όμορφο αν και λιγότερο ορεινό και το Κάτω χωριό για να μην αδικούμε κανένα. Και φυσικά επειδή αυτές οι σκέψεις πάντα πάνε με το τι θα μπορούσε να γίνει σε τόσο όμορφα μέρη να πω ότι δεν είμαι θιασώτης του... "θα σας αναπτύξουμε" που έλεγε κ ο Κωνσταντάρας.
Άσε που λείπαμε και γλιτώσαμε και το... σεισμό που κούνησε στη Λεπενού...