Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Γιουνκερ και υποκρισία

Αντι να ασχοληθουν όλοι με το αν είναι αλήθεια πως είμαστε διεφθαρμένοι...

... Ασχολούνται με το ποιος ειναι ο πρωθυπουργός που το παραδέχτηκε! Αλλά έτσι είναι. Αν η υποκρισία ήταν σπορ θα είχαμε για δεκαετίες όλα τα παγκόσμια ρεκόρ.Δεν τους πείραξε η εικόνα που έχουμε όλοι για τη χώρα, τους πείραξε αν τα είπε ο Σημίτης ή ο Παπανδρέου.Και είχε και πιο ωραίο βέβαια:Ο Σημίτης βγήκε κι είπε ότι "εγώ ποτέ δεν θα είχα πει κάτι τέτοιο γιατί είχα τη χώρα στο 5% σε ανάπτυξη(ου,χαχαχαχαχ που θα λεγε κι ο Βέγγος)και με έλλειμμα 4%(ο,χοχοχοχοχοχ που θα λεγε κι ο θείος ο Σωκράτης τις καλές εποχές στην Ανατολική Γερμανία)".Αυτό είναιι το ωραιο με το Σημίτη.Αυτός το ειχε πιστέψει κιόλας ότι είχαμε οικονομία!
Από την άλλη βέβαια κι ο Γιώργος έδειξε μια πρωτοφανή πρεμούρα να αρνηθεί τα πάντα...Καλά το θέμα Καραμανλή το αφήνω γιατί είναι ο μόνος που δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο παρά μόνο αν ήταν ντίρλα.
Επιμύθιο:Το να τσαντιζομαστε που μας είπε κάτι τέτοιο(ή ότι τέλος πάντων είπε μετά τις τόσες διασκευές και ανασκευές)ο κάθε Γιούνκερ είναι σα να αρνούμαστε αυτό που είπε ο Σκανδαλίδης για τη γεωργία μας και τους αγρότες μας:"Ρε παιδιά, δεν υπάρχει ελληνική γεωργία.Αφού όλοι,μα όλοι οι σπόροι που βάζουμε είναι εισαγόμενοι"!