Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Γενικό πέσιμο από τις βαριές πένες ενόψει εκλογών...

Μάλλον κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τις παράπλευρες απώλειες

Αν διαβάσει κανείς τα Νεα και τις άλλες εφημερίδες του λεγόμενου δημοκρατικού χώρου ειδικά στις τελευταίες σελίδες με Πρετεντέρηδες και άλλα βαριά χαρτιά θα διαπιστώσει ότι αργά αλλά σταθερά το γυρνάνε στο... καλαμποκίσιο που λένε και στα μέρη μας.Πληροφορίες και γκάλοπ για μεταστροφή στο πολιτικό σκηνικό, οι Financial Times να προβλέπουν 90% χρεωκοπία μέσα σε δέκα χρόνια(παρεμπιπτόντως διακρίνω μια βελτίωση γιατί μέχρι τώρα έδιναν 90% σε δύο χρόνια,άρα καλά πάμε...)και φυσικά και ολίγη ξαφνική ψυχοπονιά για τα αιτήματα ακόμη και των φορτηγατζήδων.Το αποτέλεσμα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και με μόνη την Καθημερινή να στηρίζει-χωρίς αυτό να το θεωρούν καλό οι παλιακοί Πασοκοι-είναι να συζητούν πλέον οι τελευταίοι ακόμη και αποκλεισμούς δρόμων.Στον Κουβαρά λέει πάμε ολοταχώς για κλεισιματάκι.
Τώρα για όσους έχουν στοιχειώδη λογική ξέρουν ότι τα μεγάλα τραστ δεν αδειάζουν ποτέ και εχουν τέτοιο δίκτυο με δικά τους οχήματα που τελικά ειναι τα μόνα που δουλεύουν αυτές τις μέρες με γεμάτα ράφια. Αλλά δεν πειράζει..
Όπως δεν πειράζει και να λέμε μεσοβέζικα πράγματα. Μαθαίνω ότι η Ν.Δ. θα έρθει και με Σαμαρα στις 9 Οκτώβρη αλλά και μεθαύριο με Σαλμά και Σταϊκούρα για να πει όχι τόσο το πως θα βγούμε από το δρόμο της Τρόικας αλλά το πως μπήκαμε.Και στο πως μπήκαμε έχει να κάνει το ότι, λέει, άλλαξαν(πάλι;)τα νούμερα για να φανεί ότι η Τρόικα ήταν αναγκαιότητα... Αυτό όμως είναι εθνική μειοδοσία.Σημαίνει ότι ο Παπανδρέου ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ θέλησε να ψαλιδίσει την εθνική κυριαρχία της χώρας του.Ε, αυτό δεν μπορεί να μείνει στη μέση.Πρέπει να υπάρξει ρητή αναφορά ότι θα τον πάνε για δίκη για εθνική μειοδοσία.Αλλιώς αυτά που λέγονται είναι μεσοβέζικα και ευκαιριακά.
Γιατί να μην ξεχνάμε ότι ειδικά για το Γιώργο έχουν γεμίσει τόνοι χαρτιού(κάθε είδους)για το αν έχει ή όχι εθνική συνείδηση.Ξέρετε:Μητέρα Αμερικανίδα,Εβραϊκό λόμπυ,σπουδές,τρόπος ζωής,γυμναστική,σιωνισμός, μασονία και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.Η κουβέντα αυτή φαίνεται μόλις να άνοιξε και από πλευράς, τουλάχιστον, Σαμαρά να είναι η μόνη κουβέντα που θα γίνει σε αυτές τις εκλογές.