Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δυο νεκροί ακόμη από την πλευρά του πολιτεύματος...

...ακόμα αναμένονται ανακοινώσεις απο κάποια κόμματα.Ακόμα να γράψουν τίποτε ιστότοποι υπερ των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Είναι τόσο προφανή όλα σε αυτη τη χώρα.Τόσο σιχαμερά.Μπορείς να δεις πόσοι λυπήθηκαν για τους νεαρους ένστολους που σκοτώθηκαν και ποιοι το παίζουν τεθλιμμένοι.Μπορείς και να δεις ακόμα και κεινους που πλειοδοτούν σε λύπη και σε κατάρες γιατί θεωρούν ότι έχασαν οι δυνάμεις ασφαλείας.Δεν καταλαβαίνουν ότι οι αστυνόμοι φυλάνε το πολίτευμα που είναι η δημοκρατία.
Μπορείς επίσης να δεις και κείνους που ετοιμάζουν σε λίγο ανακοινώσεις για την προβοκάτσια και τον αποπροσανατολισμό του "λαού".Τέλος μπορείς να δεις και αυτούς που δεν έχουν τίποτε να πουν γιατί "για τους μπάτσους" δεν νιώθουν κανένα οίκτο.Υπάρχουν σε αυτούς δυο κατηγορίες:Εκείνοι που έμειναν απαθείς και εκείνοι που χάρηκαν.
Σε τούτη τη χώρα που ο εμφύλιος άρχισε το 1949 και δεν έχει λήξει ακόμα, όλοι ζούμε μαζί.Δεν έχω να πω κάτι άλλο.Εύχομαι ολόψυχα οι φονιάδες να είναι τίποτε πολέμαρχοι από το εξωτερικό από αυτούς που περιδιαβαινουν τις πόλεις μας και σκοτώνουν και βιάζουν σαν να είμαστε στα χρόνια πριν την Οθωμανικής εποχής.
Δύσκολα πάντως  θα αποφευχθεί στο σύντομο μέλλον η  κατάλυση του πολιτεύματος.Έχει ήδη καταλυθεί και απλά μένει η "τελική λύση".Γιατί κάθε κράτος έχει τη δική του "νύχτα των κρυστάλλων" που δεν μοιάζει με κανενός άλλου.Σε μας μένει να δούμε ποιος θα τη διατάξει και ποιος θα την εκτελέσει.Τέτοιες νύχτες παραγγέλνουν οι απολυταρχίες και εκτελούν οι θαυμαστές τους.Και δόξα να 'χει ο Ζαρατούστρα στην Ελλάδα από οπαδούς απολυταρχιών άλλο τίποτε...