Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Εις το όνομα του Αλλάχ...

Η τιμωρία ενός παιδιού εκεί που εφαρμόζεται ο Ισλαμικός νόμος...
 
Να θυμάστε ότι ετούτο εδώ είναι ένα μπλογκ.Μου έστειλαν αυτό το mail και καθώς κυκλοφορεί παγκοσμίως το αναπαράγω στην τρομακτικότητά του.Δεν κάνω δημοσιογραφική έρευνα γιατί αν δεν είναι αυτό που δείχνει(παρότι πάνω έχει ακόμη και το όνομα του φωτογράφου) υποθέτω ότι θα ειδοποιηθούμε από κάποιον πιστό ή κάποιον ιμάμη ή κάποιον που φυλάει τη Σαρία τελοσπάντων.
Πιθανότατα θα βρεθεί κάποιος να πει ότι το ίντερνετ βρίθει από ανακρίβειες και από φήμες και γιατί τις αναπαράγω.Μα ΕΣΕΙΣ δε λέτε ότι είναι ελευθερία τα προσωπικά ημερολόγια και ιστολόγια δηλ τα μπλογκ;Ότι έτσι διατηρούμε την ελευθερία μας;Ότι πιο έγκυρα είναι αυτά από όσα λένε οι αλήτες και ρουφιάνοι;ΕΣΕΙΣ δε λέτε ότι ο αγώνας και η διαπάλη πάει παντού με ιστότοπους που δρουν ανεξάρτητα μέσα απο χώρους ιδιωτικούς ή οικειοποιημένους;Ή μήπως δεν υπάρχει τεράστια ράδιο αρβύλα που κάθε μέρα αναπαράγεται από κάποιους... αγγέλους;Άρα πάμε σαν να είναι αυταπόδεικτο ότι αυτό που βλέπουμε είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.
Τι βλέπουμε όμως;Ένα παιδάκι σε μια αγορά στο Ιραν πιάστηκε να κλέβει.Σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο το χέρι δεν πρέπει να ξαναχρησιμοποιηθεί.Το ότι είναι περίπου 8 χρονών είναι λεπτομέρεια...
Το παιδί θα δει το χεράκι του να το διαλύει ένα φορτηγό... Θα στηθεί και ολόκληρο σόου με τον τελάλη τον ελεεινό με το μικρόφωνο να κάνει και αναμετάδοση του όλου...event(ξέρω ότι σας αρέσουν αυτές οι λέξεις μέσα στη επαναστατικότητά σας).
Την εξέλιξη τη βλέπετε...ΤΙ;Πιάστηκε η ψυχή σας ε;Μα γιατί; Αφού το Ισλάμ(όπως πριν από 500 χρόνια ο Χριστιανισμός-τόση είναι η διαφορά)είναι άλλη μια θρησκεία της αγάπης αλλά έχει παρεξηγηθεί.Ναι, αλλά εκεί που εφαρμόζεται η... παρεξήγησή του,συμβαίνει αυτό κι ΕΣΕΙΣ δε θέλετε να ακούσετε κουβέντα.Αν κάποιος κωλοαμερικάνος πάει να σας δείξει τι συμβαίνει εκεί θυμάστε ότι είναι ιμπεριαλιστής και δεν δικαιούται να ομιλεί.Κι αν αύριο γίνει ένας πόλεμος ανάμεσα στους κωλοαμερικάνους και τους παλαβούς Αχμαντινετζάντ εσείς θα είστε με την...αυτοδιάθεση των λαών!Γιατί το μυαλό σας έχει γίνει πουρές από τα θέσφατα που ανακοινώνονται από τα "ελληνικά" πανεπιστήμια και τις πέντε έξι παρέες των διανοουμένων τούτης της χώρας.Πάρτε το λοιπόν και κλάψτε.Όπως κλαίει το παιδάκι...


 https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4e7d264d30&view=att&th=12e91499d3c36b76&attid=0.5&disp=emb&zw

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4e7d264d30&view=att&th=12e91499d3c36b76&attid=0.1&disp=emb&zw