Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε χάλια...

Μιλάμε για την αποθέωση της συντηρητικής μπουρδολογίας

Δεν είναι δικό μου.Το δημοσίευσε ο Κασσιμάτης σήμερα στην Καθημερινή.Είναι ένα κείμενο της ΔΑΚΕ(!!!)της Εθνικής Τράπεζας και απαντάει στο ερώτημα πως καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε...Γιατί αν οι συνδικαλιστές του αστικού κόμματος που καλύπτει τον...φιλελεύθερο αλλά και τον συντηρητικό(με την έννοια που δίνεται παντού στον κόσμο, όχι με την κακή ελληνική)χώρο, έχουν αυτές τις θέσεις τι να περιμένεις μετά από τους ακροαριστερούς;Ποιο χωρο να διεκδικήσουν οι αναρχικοί;Πρέπει να γίνουν ακόμα πιο εξτρεμιστές και που να πάνε...

«Την Κυριακή ψηφίζουν οι Ελληνες, οι ταπεινωμένοι, οι εξευτελισμένοι, οι αντιπαραγωγικοί, οι διεφθαρμένοι, ο υπό συρρίκνωση λαός, ο υπό δουλεία λαός! Ψηφίζουν οι Ελληνες!!! Δεν υπάρχουν δεξιοί, νεοδημοκράτες, αριστεροί, κομμουνιστές, πασοκαραίοι!.. Υπάρχουν Ελληνες ταπεινωμένοι που θέλουν πίσω την υπερηφάνεια τους! Μακριά από εκπροσώπους του Μνημονίου και τους Δούρειους Ιππους! Μας ενώνει όλους αυτή η γη που την έχουν εκχωρήσει σε υποθήκη! Μας ενώνει η ιστορία μας που τη σβήνουν με τις γκρίζες ζώνες που υπογράφουν! Ολοι είμαστε στη δουλεία που έχουν υπογράψει για μας χωρίς εμάς!
» Την Κυριακή ξεχάστε τα όλα! Δεν κιοτεύουμε! Στις κρίσιμες ώρες χρειάζεται θάρρος και τόλμη. Μας ενώνει η ταπείνωση στην οποία μας έσυραν, η δουλεία! Μας ενώνει η αγάπη μας για ελευθερία, για αξιοπρέπεια, για ελεύθερη διακίνηση ιδεών, για πολυφωνία. Μας ενώνει η διατήρηση του Συντάγματος και των νόμων, το κοινό περί δικαίου αίσθημα, η αγάπη για τον άνθρωπο, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, το δικαίωμα του νέου στο όνειρο!
» Μην τρομάζετε με τα φωτοφοβικά διλήμματα!! Μην στέκεστε στα μικρά όταν απεργάζονται τα χειρότερα! Ξεκάθαρο μήνυμα εδώ και τώρα!! Στην τρόικα, στην γκέισα Μέρκελ, στον Ακερμαν, στους τραπεζίτες όλης της Ευρώπης!! Τα πειραματόζωα, όπως μας θεωρούν, έχουν φωνή!! Δεν δειλιάζουμε, δεν χωριζόμαστε, ψηφίζουν οι Ελληνες και στέλνουν μήνυμα σε όλη την Ευρώπη!!! Ελα μπανάνα!!!... Λίζα!!!...
» Το βράδυ της Κυριακής θα χαμογελάσουμε, θα δείξουμε σ’ όλη την Ευρώπη, εμείς οι διασυρμένοι ως “διεφθαρμένοι” σε όλο τον κόσμο, τα πειραματόζωα, ότι υπάρχει ακόμη Δημοκρατία στη χώρα!! Υπάρχει ακόμα αντίσταση!! Δεν εκβιαζόμαστε από τον τοποτηρητή της τρόικας!! Ο, τι κι αν έκαναν εις βάρος της χώρας μας τα γουρούνια της Μέρκελ, υπάρχει ακόμα σπίθα σ’ αυτόν το λαό και μάλιστα μεγάλη!! Σπίθα αντίστασης για μας και τα παιδιά μας!!!»

Μιλάμε για την αποθέωση της βολεμένης επαναστατικούρας του ούζου με μεζέ...