Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Να!Έναν τέτοιο πατερούλη φαντασιώνεται κάθε Έλληνας

Διαβάστε τι έκανε πρωθυπουργός(παλιά ήταν πρόεδρος!) του ξανθού γένους, που λέει κι ο Λιακοπουλος, για να καταλάβετε γιατί πολλοί θα ήθελαν να είμαστε σαν τους ομόδοξους αδερφούς μας(και σαν τους άλλους...αδερφούς μας, τους Σέρβους).


"Ο Πούτιν τους τιμώρησε με... σκοτεινή Πρωτοχρονιά

Ο Πούτιν διέταξε τον υπουργό Ενέργειας και δύο ακόμη αξιωματούχους να περάσουν την Πρωτοχρονιά στην περιοχή της Μόσχας που δεν έχει ρεύμα, επειδή απέτυχαν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση…Ο Ρώσος πρωθυπουργός διέταξε τους τρεις αξιωματούχους να περάσουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στο σκοτάδι, επειδή δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να επιδιορθώσουν εγκαίρως τις βλάβες που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες.

"Είπατε πως όλα θα είχαν αποκατασταθεί σήμερα μέχρι τις 18:00. Δεν θα έπρεπε να πείτε τίποτα αν δεν ήσασταν σίγουροι", είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση. "Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε να περάσετε την Πρωτοχρονιά μαζί τους (με τους κατοίκους)", πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον υπουργό Ενέργειας, Σεργκέι Τσμάτκο, τον κυβερνήτη της περιοχής της Μόσχας και το διευθυντή της τοπικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο κυβερνήτης της Μόσχας, Μπόρις Γκρόμοφ, έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί δύο κοινότητες και θα συναντηθεί με κατοίκους που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια τους.
Τουλάχιστον 6000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και πολλές ημέρες επειδή έσπασαν οι πυλώνες εξαιτίας του ψύχους και της καταρρακτώδους, παγωμένης βροχής που έπληξε την περιοχή."
τσκσσσςςς!
Μη μου πείτε ότι έναν τέτοιο λεβέντη ηγέτη δεν φαντασιώνεται κάθε Έλλην που σέβεται τον εαυτό του...Να είναι λίγο δεσποτικός αλλά κατά βάθος καλή καρδιά και να θέλει το καλό του...λαού!Γκρρρτ!Ζατς!