Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Υπομονή να περάσει και η σημερινή μέρα...

Μέχρι τότε αυτολογοκρίνομαι...


Καλοί μου άνθρωποι δεν  έπαθα τίποτε τις τελευταίες δυο μέρες.Απλά επειδή έκανα μια δυσοίωνη πρόβλεψη για το πως θα κυλήσει αυτό το Σ/Κ περιμένω να διαψευστώ και να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις μου για τους νόμους, την απειθαρχία και την ανυπακοή,την επαναστική φύση του έλληνα αλλά και την προέλευση όλων των παραπάνω όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι.
Όμως επειδή οι καιροί είναι πονηροί και μαθαίνω διάφορα από Αθήνα, προτιμώ να αυτολογοκριθώ παρά να φορτωθώ προθέσεις που δεν έχω.Το "εμφύλιος", άλλωστε, που έγραψα και ξένισε κάποιους δεν το αποσύρω με τίποτε, αφού όντως η κοινωνία που ζούμε είναι σε εμφύλιο.Αν δείτε πόσο πέτσινα έληξε το θέμα της κατάληψης της νομικής και σε βάρος ποιων τελικά, θα καταλάβετε πολλά.Και αμέσως βγήκαν οι πρώτες πληροφορίες απο τη...Ν.Δ(!!!!) αναφορικά στο μεγάλο ζήτημα από ποιον χρηματοδοτούνται διάφορες(όχι όλες, οι πολύ,πολύ δραστήριες απλώς...)οργανώσεις φίλων των μεταναστών κλπ,κλπ.Και άρχισε ο χορός των ψεμάτων εκατέρωθεν...
Γι' αυτό σας λέω.Ας περάσει αυτή η μέρα και θα τα πούμε όλα...Μέχρι τότε πάρτε ένα βίντεο για τη φύση του ανθρώπου.Κοιτάξτε ιδιαίτερα τα τονισμένα σημεία.Γιατί ο άνθρωπος είναι να τον αγαπάς αν τον ξέρεις αλλά και να φυλάγεσαι αν δεν τον ξέρεις.
"Ένοπλοι άνδρες βίασαν 60 ανθρώπους στην ανατολική ΛΔ του Κονγκό τις τελευταίες δέκα ημέρες, στην τελευταία σε μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων στην περιοχή, ανέφεραν την Παρασκευή τα Ηνωμένα Έθνη.
Δύο επιθέσεις έγιναν στα χωριά Νακατέτε και Κιτούμπα στην περιοχή Φίζι της επαρχίας Νότιο Κίβου από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου, δήλωσε στο Ρόιτερς η Σαρλίν Μπέρτον, εκπρόσωπος του Γραφείου του ΟΗΕ για το Συντονισμό των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA).
Η διεθνής οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) περιέθαλψε 60 ανθρώπους, περιλαμβανομένων ανδρών, γυναικών και παιδιών, που είπαν ότι βιάστηκαν κατά τις επιθέσεις, δήλωσε.
«Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις έφθασαν επί τόπου πολύ πρόσφατα, έτσι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ποιοι το έκαναν. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες», είπε.
Πολλές ένοπλες οργανώσεις δραστηριοποιούνται στην ανατολική ΛΔ του Κονγκό μετά τον πόλεμο του 1998-2003, κατά τον οποίο σκοτώθηκαν πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα αυτή της κεντρικής Αφρικής, και η σεξουαλική βία έχει γίνει συχνό φαινόμενο.
Είπε πως οι βιασμοί από αμάχους φαίνεται πως αυξάνονται, προσθέτοντας: «Ο κόσμος ρωτά “γιατί οι αντάρτες έρχονται και μας βιάζουν”; Και αρχίζουν να σκέφτονται πως τους κάνει δυνατούς κι έτσι τους αντιγράφουν»
Ο ειδικός αντιπρόσωπος του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία αποκάλεσε πέρυσι την ανατολική ΛΔ του Κονγκό παγκόσμια πρωτεύουσα του βιασμού, έναν τίτλο στον οποίο απέρριψε με δριμύτητα η κυβέρνηση.
Πέρυσι, μαχητές της εξτρεμιστικής οργάνωσης των Χούτου από τη Ρουάντα, FDLR, φέρονται να ήταν πίσω από τους βιασμούς άνω των τριακοσίων γυναικών στο Ουαλικάλε, στο Νότιο Κίβου, στη διάρκεια πολλών ημερών. Νωρίτερα αυτόν το μήνα κονγκολέζοι στρατιώτες κατηγορήθηκαν για το βιασμό 67 ανθρώπων στην πόλη Φίζι.
Οι επιθέσεις αυτές προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή για το επίπεδο σεξουαλικής βίας στην περιοχή, όπου περισσότερες από 160 γυναίκες πέφτουν θύματα βιασμού κάθε μήνα στο Βόρειο και το Νότιο Κίβου, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ."