Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μη χάσετε σήμερα το σόου του λαϊκισμού

Έχει Λάκη σήμερα να κάτσετε σπίτια σας...

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή- σταθμό στην ιστορία της προπαγάνδας, εεεε... της τηλεόρασης ήθελα να πω.Μη χάσετε την εκπομπή που κρατάει στο σπίτι και τα κορίτσια όπως κρατάει τα αγόρια το Τσάμπιονς Λίγκ.Την εκπομπή που χαρίζει εγκεφαλικά σε όποιον έχει καφέ στην πόλη και περιμένει να κάνει σεφτέ.
Γιατί, ναι, ο Λάκης έχει το δικό του τάργκετ γκρουπ(ουάου!)και είναι κυρίως οι γριές που κοροϊδεύει την υπόλοιπη μέρα και για τις οποίες έχει τα καλύτερα αστεία..Εκεί στο μαγικό του στούντιο μπορείς να δεις τις γιαγιάδες που όλη την υπόλοιπη μερα κρατάνε γερά την τσάντα σε ένα σλάλομ ανάμεσα σε κακουχίες και αδικίες της κοινωνίας,να μεταμορφώνονται σε προοδευτικές σούπερ-γιαγιάδες έτοιμες να κατακεραυνώσουν το ανάλγητο κράτος που δεν δίνει άσυλο σε όλους τους Σομαλούς και που δεν δικαιώνει τον δίκαιο αγώνα της δικαιοσύνης των αδικοκατηγορούμενων φορτηγατζήδων(που έχουν δίκιο..)
Σε αυτό το απίστευτο δημιούργημα, το βγαλμένο από τα σκώτια ενος λαου που ήταν πάντα επαναστάτης ποπολάρος και διορισμένος σε ένα γραφείο, σε αυτό, που λες καλέ μου αναγνώστη, κάθε βδομάδα συντελείται μια κοσμογονία.Εκεί γίνονται εξεγέρσεις στα διαλλείμματα από τα κότερα.Εκεί τα παιδιά έχουν μόνο δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις.Εκεί τα πάντα περνούν απο το πρίσμα μιας ελευθεριότητας, θα έλεγα, σχεδόν χαρωπής.Και εκεί οι φορτηγατζήδες εκφράζοναι άμεσα για τα φράγκα που θέλουν ενώ οι σκατόμπατσοι είναι πάντα στη γωνιούλα τους περιμένοντας να αναλάβει κάποια επαναστατική επιτροπή από το Κολωνάκι ή το Ψυχικό.
Γι' αυτό σε λέω αγαπημένε αναγνώστη μου. Έχεις αγώνα απόψε.Πίτσα,μπύρα(τιρκία,ριμανία, αυτό είναι απο ανέκδοτο..)και φανατικά φρέσκιες ιδέες από το Λάκη.Και εδώ κολλάει:λάκηηηηηηηη....
Υ.Γ.Ο Λάκης και το επαναστατικό life style δεν έχει καμιά σχέση που τρεις εκπομπές ξεκινάνε και λέγονται Money Drops(!), Big Brother(motherf****r) και Just the two of us!Καμια σχέση!Να το ξεκαθαρίσουμε!Οhhh shit!
ΥΓ2. Τελικά οι χαρωποι διαννοούμενοι τα παθαίνουν όλα σε αυτή τη χώρα.Προχτες στο Βημα είχε συνέντευξη Φασουλή.Ο τίτλος στο εξώφυλλο έλεγε:"Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί,τα φάγανε"και περίμενες άγριο πεσιμο στον Παγκαλο.μόνο που μέσα ο τίτλος ήταν "Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί,τα φάγανε όλοι μαζί"!!Καμία σχέση δηλαδή...Άσε που μέσα ο Φασουλής εξηγούσε πόσο εκτιμά το Λοβέρδο και τον...Πάγκαλο.Κοινώς μάγκας ο καλλιτέχνης έξω, δάγκας μέσα...Είναι αυτό που λέμε:λάκηηηηηηηηη....