Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πλησιάζει η μεγάλη ανακάλυψη...

Βρέθηκαν 54 πλανήτες που μπορεί να είναι σαν τη γη μόνο στο δικό μας Γαλαξία...

Η μέρα που θα καταρρεύσουν όλα τα θρησκειολογικά παραμύθια δεν είναι πολύ μακριά.Με το που μπήκαν μπροστά τα καινούρια υπερσύγχρονα όργανα που θα μπορούσαν να δουν λίγο μακρύτερα από τη μύτη μας δηλαδή το ηλιακό μας σύστημ άρχισαν τα όργανα...
Θυμίζω ότι μόνο στο δικό μας Γαλαξια υπάρχουν 300 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΟΙ!Γύρω από κει περιστρέφονται πλανητικά συστήματα(300 ΔΙΣ!)ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!Τωρα υπολογίστε πόσοι γαλαξίες υπάρχουν!ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!
Το γράφω κεφαλαία μπας και φιλοτιμηθεί κανένας να το πει σε κανένα πρόβατο που νομίζει ότι ένας Πατέρας πάνω ψηλά είπε να φτιάξει τον κόσμο και να κάνει παπάδες για να κατοικήσει ο άνθρωπος!Και τον έκανε τόσο ασήμαντο ώστε όλος ο κόσμος μας αν απεικονιστεί σαν ένα μέρος ενός μεγάλου δωματίου δεν είναι καν ένας κόκκος σκόνης!Τόσο σημαντικοί είμαστε με τους φιλοσόφους μας και τους γενάρχες σαν τον Δαβίδ που σκότωσε το Γολιάθ και μετά ξεπατωσε όλη τη γη της Χαναάν για να τον έχουμε και μεις οι Έλληνες στα θρησκευτικά μας βιβλία!
Αντιγράφω την είδησ από τα ΝΕΑ: 
"Βρήκαν 54 πλανήτες σαν τη Γη! 
Μεγάλη ανακάλυψη του τηλεσκόπιου Κέπλερ στη γειτονιά του Γαλαξία µας
 Περισσότερους από πενήντα πλανήτες που θα µπορούσαν θεωρητικά να φιλοξενήσουν ζωή εντόπισε το νέο υπέρυθρο τηλεσκόπιο της NASA. Η ανακάλυψη είναι εντυπωσιακή, αν ληφθεί υπόψη ότι το τηλεσκόπιο Κέπλερ της αµερικανικής υπηρεσίας διαστήµατος βρίσκεται σε τροχιά µόλις έναν χρόνο και ότι σε αυτό το διάστηµα έχει παρατηρήσει µόλις ένα µικρό τµήµα του Γαλαξία. Τα όργανα του Κέπλερ εντόπισαν 1.235 πλανήτες έξω από το ηλιακό µας σύστηµα. Οι 54 από αυτούς φαίνεται να βρίσκονται σε µια περιοχή που θα µπορούσε υπό ορισµένες προϋποθέσεις να φιλοξενήσει ζωή. Η περιοχή αυτή δεν είναι «ούτε ζεστή ούτε κρύα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της επιστηµονικής οµάδας του Κέπλερ Ουίλιαµ Μπορούκι. Εως σήµερα, µόλις δύο πλανήτες έξω από το ηλιακό σύστηµα της Γης θεωρούνταν ότι βρίσκονται σε «κατοικήσιµη ζώνη». Σύµφωνα µε τον αµερικανό επιστήµονα, ο αριθµός των 54 πλανητών είναι «τεράστιος, ασύλληπτος».
Ελπίζω να ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά ε;Θα μας απελευθερώσει η επιστήμη!Εμείς βέβαια μπορεί να μη ζούμε μέχρι τότε,όπως επίσης μπορεί γενικότερα οι παραμυθιασμένοι θρησκόληπτοι να μην αντέξουν την Αποκάλυψη(...)και να προτιμήσουν να κάψουν τα πάντα παρά να αποδειχτεί ότι τζάμπα αγχωνόμασταν τόσες χιλιετίες...