Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η...πάλη των τάξεων

Οι εποχές άλλαξαν κι ας μην το καταλαβαίνουν κάποιοι...


...που επιχειρούν να κάνουν αγώνες με παλιούς όρους: Διαβάστε αυτό:

"Σάλος έχει ξεσπάσει στην Καλαμάτα μετά την πληροφορία για ομαδικά όργια με φοιτήτριες και εύπορους αγρότες σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Οι φήμες για την ύπαρξη ενός... γαργαλιστικού βίντεο δίνουν και παίρνουν...
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην Καλαμάτα, την περασμένη Τετάρτη φοιτήτριες συναντήθηκαν με εύπορους αγρότες -υπεράνω υποψίας- σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Η συνάντηση είχε ερωτικό χαρακτήρα και οι φοιτήτριες επιδόθηκαν σε σεξουαλικά όργια με τους αγρότες. Υπήρχε όμως κάτι που οι ευυπόληπτοι κύριοι δεν γνώριζαν...
Οι φοιτήτριες βιντεοσκόπησαν τα ομαδικά όργια και το ροζ βίντεο φέρεται να διέρευσε σε γνωστό πορνο-site, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Παράλληλα, εκβιάζουν τους αγρότες ότι θα αποκαλύψουν τα όργια, αν δεν τους δώσουν χρήματα."

Θέλω να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση εκεί που λέει ΕΥΠΟΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.Διότι πια οσοι είναι αγρότες και έμειναν να ζουν από αυτό,πολύ συχνά δεν είναι όπως οι παλιοί...αγρότες. 

Και τώρα διαβάστε αυτό: Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών διαμαρτύρεται για τις απεργίες
Για 40% πτώση στον τζίρο κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των μέσων μαζικής μεταφοράς. Σύμφωνα με την έρευνα του συλλόγου, έχει σημειωθεί μεγάλη μείωση της επισκεψιμότητας στην αγορά, εκτός Σαββάτου όπου καταγράφεται αύξηση. Ο τζίρος των καταστημάτων τα τρία Σάββατα 15,22 και 29 Ιανουαρίου είναι αυξημένος κατά 25%. 
«Στην ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο που διανύουμε, ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος διατηρούσαν μια αμυδρή ελπίδα ότι θα έπαιρναν μια ανάσα την περίοδο των εκπτώσεων. Αυτή την ελπίδα ζωής εξαφάνισαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ο καθημερινός εν πολλοίς αποκλεισμός του κέντρου της πρωτεύουσας από ολιγομελείς ομάδες διαδηλωτών» σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.

Γκέγκε;Οι αγώνες είναι απαραίτητοι.Μόνοι που πια δεν θίγουν μόνο το "κεφάλαιο".Επίσης οι απεργοί όταν δεν ανήκουν στην εργατική τάξη μπορεί και να βγάζουν τα μάτια των συνανθρώπων τους που πονάνε πιο πολύ από αυτούς.