Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ποιοι νομίζετε ότι είστε τέλος πάντων;

Σας αφιερώνω το τραγούδι...

Αρχίζω αληθινά να συμπαθώ τους μετανάστες που κάνουν απεργία πείνας στην Πατησίων,πια.Τους έκραξαν όλους:  «Δεν επιτρέπεται κανένας να κάνει κουμάντο στον αγώνα μας, ούτε τα κόμματα ούτε οι οργανώσεις. Εμείς παίρνουμε μόνοι μας αποφάσεις και από αυτό το κτίριο θα βγούμε είτε νικητές είτε θα μεταφερθούμε στο νεκροταφείο.Αν υπάρξουν θύματα, θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα». Τ' ΑΚΟΎΤΕ ρε υπερασπιστές; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ την ψυχοπονιά σας. Ειλικρινά για να μην υπάρξει κακό προηγούμενο δεν θέλω να τους δωθεί η υπηκοότητα, θέλω όμως να γίνει μια ειδική ρύθμιση για πάρτη τους και όσοι δεν είναι διεθνιστές να μπουν στον Ελληνικό Στρατό σαν αξιωματικοί, ενώ όσοι είναι να αναλάβουν τις οργανώσεις αλληλεγγύης για τους ξένους.Μα τους θεούς το αξίζουν! Και μόνο για το ξεβράκωμα όλων των πατρώνων...
Συγχρόνως, λέει, στην Κερατέα κάτοικοι και "κατοικοι" ρίχνουν μολότωφ καίνε μια καντίνα αστυνόμων, γίνονται έρευνες σε ένα σπίτι και ξαναμαζεύονται χίλιοι(!) στο αστυνομικό τμήμα.Πετούν πέτρες και μολότωφ και όταν απαντούν οι μπάτσοι καλούν τα κανάλια(ναι στον δίκαιο αγώνα ανθρώπων που κατά μεγάλο ποσοστό έχουν χτίσει παράνομα)γιατί έχουν τραυματίες και φυσικά ανάμεσά τους έναν πρώην δήμαρχο!Αλλά πάντα στον δίκαιο αγώνα!

Ε, λοιπόν πάρτε το τραγουδάκι μια και το 'χει η μέρα... Είναι Unkle Bob λέγεται Satellite και στο ρεφραίν λέει: WHO DO YOU THINK YOU ARE?YOU' RE JUST A SATELLITE!
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ!ναιιαιαιαι λέμε!
Τιμή στους μετανάστες που φτύνουν τους πάτρωνες!Κλωτσιές στους καταπατητές κάθε είδους!