Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Είχε...επισυνάψει σχέση"!!!!!!!

Τα όργια και η τρόμπα!

Οργιάζουν τα όργια από το πρωί.Η γνωστή και έγκυρη Ζούγκλα παίζει ένα "σκάνδαλο" από το Αγρίνιο που λέει ότι κάτι παντρεμένες έκαναν όργια με κάτι νεαρούς.Τώρα γιατί αυτό είναι είδηση μακάρι να ήξερα αλλά η πλάκα είναι άλλη.Η ζουγκλα επικαλείται...τοπικά μέσα και εμείς ξέρουμε ότι όλα το έχουν πάρει από τη ζούγκλα!Για ένα μονο έχουμε αμφιβολία γιατί δε λέει πηγή οπότε μπορεί να είναι και το ιδιο η πηγή.Αν είναι έτσι πρόκειται για επιτυχία...
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι όλοι μαζί γραφουν ότι μια κυρία είχε...επισυνάψει(!!!!) σχέσεις με ένα νεαρό που κανόνισε το όργιο.Βέβαια.Αν δεν είσαι αγράμματος κάτι τέτοια δεν τα διαβάζεις.Το βίντεο λέει κυκλοφορεί και αν τραβήχτηκε εν γνώσει των περευρισκομένων καλά να πάθουν όλοι,λέει ο Αλητάρχης
Κατά τα λοιπά για να μη νομίζετε ότι αυτη η δουλειά είναι ίδια για όλους:
"Δημοσιογράφο που εργαζόταν για το ιρακινό τηλεοπτικό δίκτυο αλ-Ιρακίγια πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλοι σήμερα, σύμφωνα με το κανάλι.
Ο Ριγιάντ αλ-Σαράι, παρουσιαστής πολιτικής εκπομπής, δέχθηκε τους πυροβολισμούς, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή αλ-Χαριτίγια της Δυτικής Βαγδάτης.
Σύμφωνα με την Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων, 139 δημοσιογράφοι έχουν σκοτωθεί στο Ιράκ από το 2003, όταν ανετράπη το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν"