Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Οι δικοί μας άνθρωποι κάνουν δουλειά.Μη σας κομπλάρουν όσα ακούτε.

Ένα καλό παράδειγμα ο Κωνσταντίνος Πατσιαλός

Με όσες αφορμές έχει ακουστεί τώρα τελευταία η περιοχή μας κοντεύουν να μας πείσουν κι εμάς ότι κάτι κακό έχουμε από γονιδιακής πλευράς...Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι πέρα κι από την πολιτική που στους τομείς τους τα πάνε μια χαρά και σε εποχές δίσεκτες.
Ο υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κωνσταντίνος Πατσιαλός,οικονομολόγος και πολύ γνωστός στη τοπική κοινωνία είναι και ένα καλό παράδειγμα που δεν "παραγοντίζει" κιόλας.Έχει νευραλγικό ρόλο σε μια πολύ μεγάλη και ετερόκλητη περιφέρεια που περιλαμβάνει Ήπειρο,Νησιά Ιονίου,την Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο(!) και παρόλες τις αντιξοότητες έχει καταφέρει-φυσικά από κοινού με τον διοκητή κ. Γκούμα και τον έτερο υποδιοικητή κ. Λαουδιά-να είναι στην κορυφή των ανάλογων περιφερειών ως προς τους οικονομικούς στόχους
Πρόσφατα συμμετείχε σε σύσκεψη, με την υπόλοιπη διοίκηση και τους διοικητές και των 31(!) νοσοκομείων που βρίσκονται υπό την εποπτεία της 6ης Υ.ΠΕ., με αντικείμενο τον τρόπο εφαρμογής του νέου νόμου που ισχύει για τις εφημερίες στα νοσοκομεία.Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα. Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς καθώς και ο νέος νόμος πρέπει να τηρηθεί αλλά και όσα έχουμε δεσμευθεί απέναντι στους δανειστές μας σχετικά με τη μείωση δαπανών στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Δεν είναι απλά πράγματα αυτά και καλό είναι να θυμίζουμε και κανένα πατριώτη μας που παίζει ρόλο σε σημαντικά μετερίζια...Ο Κ.Πατσιαλός είναι τέτοια περίπτωση ανθρώπου.