Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"Η χρεοκοπία δεν είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!!!!"Η λαλακία όμως είναι...

Η Ελληνική παλαβομάρα σπάει κόκκαλα

Θα ξέρετε βέβαια ότι με μπροστάρηδες κάποιους δικηγόρους συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας πάνε την Ελλάδα αλλά και τους εταίρους μας στο Ευρωπαικο δικαστήριο για να πάρουν πίσω τα λεφτά που χάσαν στις πρόσφατες περικοπές.Μέχρι εδώ καλά(;).Ας πούμε ότι δεν δέχονται ότι η Ελλάδα απλά δεν έχει χρήματα και για να πληρώνει μισθούς δανείζεται.
Βρήκα ομως σε μια πρωινή εφημρίδα τα επιχειρήματα του κ. Κασιμάτη του αρχιδικηγόρου τους ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε τα εξής:
«Η οικονομική κρίση δεν μπορεί να θεωρηθεί “κατάσταση ανάγκης”, με την έννοια που την προβλέπει το Σύνταγμα. Ούτε μπορεί η χώρα να κηρυχθεί σε κατάσταση ανάγκης για λόγους οικονομικής κρίσης - ούτε ακόμη και λόγω πτώχευσης. Οφειλαν, λοιπόν, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να σεβαστούν αυτά τα δικαιώματα όταν επέβαλλαν τους όρους τους κι εμείς σήμερα οφείλουμε να τα προασπίσουμε» («Free Sunday» 12.9.2010)" Καταλάβατε;Ακόμα και η πτώχευση λέει ΔΕΝ είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης...Και κυρίως κανείς δανειστής δεν δικαιούται να μας τη λέει γιατί στο κάτω κάτω δεν είναι δικό του θέμα πως θα φάμε τα λεφτά του...
Είχαμε μικροί ένα παιχνίδι.Το λέγαν τρουμπινέτα, τρουμπιτή τάπι, τάπι κλπ...