Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κρατηθείτε!Έρχεται ο Κεδίκογλου!

Δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο αλλά...

Μια χαρά παιδί ο Κεδίκογλου.Στις γυναίκες κάνει και γκελ.Και όπως μας πληροφόρησαν όλους από τη Ν.Δ και το ανήρτησαν άμεσα όλα τα μέσα που είναι ειδησεογραφικά ο κ. Κεδίκογλου
 "θα συμμετέχει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου στις 6.30 το απόγευμα, ενώ ακολούθως θα συναντηθεί στον ίδιο χώρο, με τους υποψηφίους δημάρχους του κόμματος.Η επίσκεψη του κ. Κεδίκογλου θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL στο Αγρίνιο".
Μάλιστα.Το ερώτημα είναι ποιον ενδιαφέρει ότι έρχεται ο κ. Κεδίκογλου.Λοιπόν να σας πω εγώ:Ενδιαφέρει μια μερίδα παραγόντων και μια εκατοστή παροικούντες την Ιερουσαλήμ όπου ο ένας συντηρεί τον άλλο.Και δυστυχώς και σε αυτό έχουμε αντιγράψει την Αθήνα όπου τελικά όλος ο θόρυβος γίνεται γιατί ένας πολιτικός πήρε τηλέφωνο ένα δημοσιογράφο,ή ένας επιτελικός έδωσε μια πληροφορία κλπ.
Αυτή είναι είδηση για δελτίο τύπου σε μια εφημερίδα και ούτε.Κι αν θέλετε να σας πω εγώ ένα περιστατικό να καταλάβετε:
Πριν από χρόνια είχε έρθει παντοδύναμος για να προετοιμάσει έναν ερχομό του Σημίτη ο κύριος Τσουκάτος.Καθόταν λοιπόν στο λόμπυ του ξενοδοχείο όταν ένας πολίτης τον ρώτησε γιατί δεν κάνει τίποτε η κυβέρνησή του γαι το Εφετείο ή το Πανεπιστήμιο."Δε φοβάστε ότι θα σας αποδοκιμάσει ο λαός του νομού μας;"
Ο Τσουκάτος γέλασε-ειδικά στο άκουσμα της λέξης "λαός"-και είπε με το γνωστό κυνισμό του:"Αγόρι μου εσείς δεν μπορείτε να αποδοκιμάσετε κανέναν.Είστε όλοι διορισμένοι στην Αθήνα!!!"
Αυτά πρέπει να ξέρετε...